11 strake uten tap for U18

Liverpool U18 beseiret WBA på hjemmebane tidligere i dag.

Liverpools U 18-lag forlenget den ubeseirede rekken til 11 kamper, etter en solid 4-2-seier over West Bromwich Albion på akademiet i Kirkby.

Både Bobby Adenkanye og Ben Woodburn var ute med skade, mens Liam Coyle var tilbake på midtbanen.

Ovie Ejaria scoret kampens første mål, da han fyrte av fra 20 meters hold, og curlet ballen i mål. En glimrende scoring!

Bare tre minuttere senere scoret hjemmelaget, etter glimrende spill mellom Gomes, Alexander-Arnold og Phillips. Sistnevnte avsluttet angrepet, og det stod 2-0 til LFC U18.

Bare minutter før førsteomgangen var over, reduserte gjestene.

Økte ledelsen

Liverpool fortsatte i andre omgang, og i det 70. minutt la Gomes på til 3-1 med venstrefoten.

Da det gjenstod fem minutter scoret WBA-spiller selvmål Dara O’Shea, etter en flott pasning av Alexander-Arnold.

Gjestenes Marcuss Foss reduserte til 4-2, men da var det altfor sent for gjestene å tenke på noen sluttspurt.

Liverpools lag:
Liverpool U18: George, Alexander-Arnold, Owens (Johnston 83), Masterson, Parker, Coyle (Whyte 79), Kane, Phillips, T Gomes, Ejaria, Brimmer (Lewis 26). Ubenyttede spillere: Kelleher, Naeem.