22 utespillere tilbake i trening

Flere nye spillere hadde sin første treningsøkt på Melwood i dag. Det var også noen som manglet.

Spillere som James Milner, Divock Origi, Joe Gomez og Nathaniel Clyne kunne i dag ta på seg treningstøyet for første gang på Melwood.

Trolig var Adam Bogdan der også, men vi fikk ikke øye på noen keepere på de bildene som Liverpool har lagt ut på sin hjemmeside.

Øvrige utespillere vi fikk øye på var Jose Enrique, Kolo Toure, Dejan Lovren, Rickie Lambert, Jordan Henderson, Mamadou Sakho, Alberto Moreno, Adam Lallana, Lucas Leiva, Joe Allen, Fabio Borini, Raheem Sterling, Cameron Brannagan, Jordon Ibe, Martin Skrtel, Andre Wisdom, Lazar Markovic og Joao Teixeira.

Philippe Coutinho og Roberto Firmino har fått lengst ferie, i to uker til, etter sitt spill i Copa America, mens Tiago Ilori og Emre Can var med i EM for U21. Der var også Danny Ings, men hans ankomst er annonsert til førstkommende onsdag.

Skadede spillere er Daniel Sturridge, Jon Flanagan og det er også mulig at Jordan Rossiter ikke er helt klar igjen etter sin skade. Ungguttene glimret for øvrig med sitt fravær og vi antar at flere vil bli knyttet til Melwood utover i uka.

De to øvrige som ikke var der fra førstelagstallen var Mario Balotelli og Javier Manquillo. Balotelli er trolig fortsatt i Italia etter dødsfallet til sin stefar, mens en kanskje kan anta at Manquillo arbeider med å finne seg en annen arbeidsgiver etter at det har vært snakk om at Liverpool kan komme til å avbryte låneavtalen hvor en av to sesonger er fullført.