54 timer til restitusjon

Jublende Besiktas-fans stengte den ene veien bort fra Atatürk Stadium etter gårsdagens Europa League-kamp i Istanbul, og dermed ble avgang for flyet som skulle fly Liverpool-spillerne tilbake til Merseyside en og en halv time forsinket.

Det var trøtte Liverpool-spillere som tumlet ut av flyet som landet på John Lennon Airport klokken 04.20 lokal tid i natt, etter straffedramaet i Istanbul. Innen spillerne kom i seng var det knapt 54 timer til avspark mot Manchester City.

Brendan Rodgers fryktet på forhånd slitne spillere foran City-kampen, og ekstraomganger, straffespark og Europa League-exit var nok hans verste mareritt.

Liverpool Echo spår derfor at startoppstillingen mot City på søndag nok vil være ganske forskjellig fra elleveren som startet på Atatürk i går kveld. Kampen i går var Liverpools match nummer 43 for sesongen, noe som er like mange som i hele forrige sesong, og ennå gjenstår det minst 13 kamper til. Kanskje flere ved ytterligere avansement i FA-cupen.

Echo tror at Philippe Coutinho, Jordan Henderson, Mamadou Sakho og Lazar Markovic vil være tilbake i startoppstillingen på søndag. Kanskje Steven Gerrard også, dersom han blir erklært skadefri i tide. Ingen av disse fem var med på reisen til Tyrkia.