90 000 pund i ukelønn

Nathaniel Clyne har signert en femårskontrakt, og får en ukelønn på 90 000 pund i Liverpool.

Det Paul Joyce i Express, som har gode kontakter på Anfield, som melder at Clyne får en ukelønn på 90 000 pund.

- Jeg er selvsagt glad. Glad for å ha skrevet under for Liverpool. Dette er en drømmeovergang for meg. Alt gikk i orden til slutt, så jeg er glad, uttalte Clyne da han ble presentert som Liverpool-spiller tidligere i dag.

Liker Liverpools spillestil

 - Liverpool er en klubb jeg alltid har likt, og ikke minst gjelder det lagets spillestil. Laget har en manager som jobber med unge spillere, og hjelper dem til å få fremgang. Jeg tror jeg fortsatt kan utvikle meg mye som spiller, og forhåpentligvis kan Brendan Rodgers få det beste ut av meg.



- Han har sagt at han kan jobbe med meg på tomannshånd, og at vi kan ha individuelle treningsøkter. Det ser jeg frem til. Jeg skal jobbe hardt for å spille meg inn på laget, og prestere på topp.

Ønsker å vinne trofeer

 - Jeg tror jeg kan vinne trofeer her i Liverpool. Vi har spillerne til å klare det. Vi skal delta i flere turneringer i sesongen som kommer, og jeg er sikker på at vi går for å vinne dem alle. Det er et slikt sted jeg ønsker å være.

- Jeg ønsker å kjempe om alle titlene og trofeene som finnes. Forhåpentligvis får vi en god sesong og har sølvtøy å vise til når den er over.

Joyce tror at den engelske landslagsbacken kan bli en nyttig tilvekst for Liverpool, og påpeker at han for Southampton sist sesong gjorde flere taklinger, slo flere innlegg og brøt flere angrep enn noen annen høyreback i Premier League.

- Fremgangen min har kommet raskt. Jeg har utviklet meg som spiller, og jeg føler meg trygg på at jeg er god nok til å spille for et lag som Liverpool. Nå må jeg bare bevise det, avslutter Clyne.

LES OGSÅ: DETTE ER NATHANIEL CLYNE