90 minutter for Mamadou Sakho

Liverpools midtstopper spilte hele kampen da Frankrike tapte 3-1 hjemme mot Brasil, mens Philippe Coutinho slet benken. Ryan McLaughlin med sin tredje landskamp for Nord-Irland.

Frankrike tapte 3-1 hjemme i sin egen storstue i Paris, etter å ha ledet 1-0. Ved pause stod det 1-1.

Varane headet inn en corner for 1-0 til hjemmelaget, Oscar utlignet rett før pause, før Neymar og Luiz Gustavo avgjorde i 2.omgang.

Mamadou Sakho spilte hele kampen og var ikke direkte involvert i noen av baklengsmålene. Philippe Coutinho ble sittende på benken.

I en kamp i går kveld kom Ryan McLaughlin inn da det var 20 minutter igjen, da Nord-Irland tapte 1-0 mot Skottland i Glasgow. Det var backens tredje seniorlandskamp.