Æresrunde og tale etter kampen

Etter lørdagens kamp mot Crystal Palace vil Liverpool-spillerne ta den tradisjonelle æresrunden rundt stadion for å takke publikum for støtten gjennom sesongen. Det vil også bli gjort ekstra stas på Steven Gerrard.

Liverpools siste hjemmekamp for sesongen vil selvsagt bli preget av at det også er Steven Gerrards siste hjemmekamp for klubben.

Liverpool Echo opplyser at det planlegges mosaikk både på The Kop og Lower Centenary for å gjøre ære på Gerrard. Den ene mosaikken vil være «SG8».

Etter kampen vil Brendan Rodgers sitt mannskap foreta den tradisjonelle æresrunden rundt stadion, men mye av fokuset vil selvsagt være på Gerrard. Liverpool FC vil gi kapteinen en avskjedsgave ute på banen, før 34-åringen vil holde en tale til publikum der han tar farvel.

- På søndag vil jeg nok ha en «dagen derpå»-følelse. Jeg vil føle meg langt nede, og være litt deprimert, vel vitende om at jeg aldri skal spille her igjen i en offisiell kamp, sier Gerrard til Echo.

- Jeg elsket å spille her. Jeg har elsket hvert minutt av min Liverpool-karriere. Jeg er stolt over det jeg har oppnådd. Jeg vil ha et smil om munnen, men jeg vil også være litt trist og nedstemt over at min karriere på Anfield er over, legger midtbanespilleren til.