Aldridge: Ibe er den perfekte erstatteren for Sterling

John Aldridge tror ikke Liverpool trenger å bruke et pund for å erstatte Raheem Sterling dersom han forsvinner.

Liverpool har allerede takket nei til to bud fra Manchester City på Raheem Sterling, og står fast på at de vil ha 50 millioner pund for å selge 20-åringen til Premier League-konkurrenten.

Den tidligere Liverpool-spissen John Aldridge mener Liverpool ikke trenger å lete lenge for å finne en erstatter, dersom Sterling drar.

- Mer potensiale på samme alder

- Liverpool har allerede en erstatning klar for Raheem Sterling i Jordon Ibe, sier Aldridge til talkSPORT.

- Han har like mye, om ikke mer potensiale enn Raheem hadde på samme alder. Han er en stor og sterk kar, veldig direkte og en bedre avslutter enn Raheem. Det er en bonus for Liverpool at de allerede har en på hylla dersom noe skulle skje, sier Aldridge.

Han mener derfor at det er viktigere å få inn en kvalitetsspiss, enn en ving.

Sterling har riktignok scoret 16 mål de siste to sesongene for Liverpool, mens 19 år gamle Ibe ennå ikke har banket inn sitt første mål. Men avslutningene har han i hvert fall jobbet hardt med på trening denne sommeren.

LES OGSÅ: 6125 grunner til å like Ibe

VILLE PRIORITERT ANDRE SIGNERINGER: John Aldridge mener Liverpool bør kjøpe spiss istedenfor ving om Sterling forsvinner.

- La agenten svette

Han synes det er riktig at klubben er så hard i forhandligene med både Man City og Sterlings agent.

- Jeg ville latt agenten svette så lenge han kan. Jeg synes synd på Raheem på mange måter. Han hører på agenten, og ikke manager og klubben som nærmest har oppfostret ham.

- Men fra mitt synspunkt, er ingen spiller bedre enn klubben. Men får man riktig sum er det riktig å la ham gå, sier Aldridge.

Aldridge er dermed enig med den tidligere Liverpool-kapteinen Mark Wright, som sa dette i et videointervju med Liverpool.no:

- Hvis Raheem ikke vil være i denne store fotballklubben, så la han gå. Du må ønske å være her og ha hjerte på rett sted.

Se videoen med Ronnie Whelan 0:10, Mark Wright 1:57 og John Barnes 5:43, om neste sesong her: