Aldridge: Lucas må starte på Emirates

– Etter sist sesong, må vi passe på at vi ikke lar det samme skje igjen når vi drar til Arsenal.

Brendan Rodgers har gjort det klart at Lucas Leiva ikke er blant spillerne i hans førstelagsplaner med det første, og hans fremtid i klubben er høyst usikker.

John Aldridge mener at Liverpool vil trenge Lucas mot Arsenal for å demme opp for Alexis Sánchez.

– Etter sist sesong, må vi passe på at vi ikke lar det samme skje igjen når vi drar til Arsenal, skriver Aldridge i sin spalte i Liverpool Echo, og viser til 4-1-tapet fra sist sesong.

– Jeg var veldig imponert over Arsene Wengers lag mot Crystal Palace. Hurtigheten i angrepet deres med Sanchez var fantastisk, og de begynner å se veldig bra ut. Sanchez gjør en så stor forskjell for dem, og vi må sørge for at vi er kompakte. Folk vil si at etter to seiere, så burde vi la dem være bekymret for oss, og selvsagt skal vi gå ut der med utgangspunkt å vinne kampen. Men vi vil selvsagt ta til takke med uavgjort nå, skriver han.

Til tross for to kamper uten baklengs, mener Aldridge likevel at vi må tette enda mer igjen bakover på Emirates.

– La oss være forsiktige og sørge for at planene er riktige. Jeg ville spilt med Lucas og jeg mener vi kunne hatt nytte av ham til tider mot Bournemouth også, når vi så litt åpne ut.

– Han er vår eneste spiller for en slik situasjon. Henderson gjør det ikke, Milner gjør det ikke, Allen gjør det litt. Milner kunne da blitt flyttet ut til høyre i den kampen for å gjøre oss mer solide, skriver den gamle storscoreren.

LES OGSÅ: Henderson kan gå glipp av Arsenal-kampen