Allan er serieleder i Finland

Liverpool-utlånte Allan Rodrigues fikk 90 nye minutter i Norden i går. Skadet duo ikke i troppen.

Seinäjoen Jalkapallokerho, eller SJK, topper den finske toppdivisjonen etter 2–1 over Ilves på hjemmebane i går ettermiddag. Igjen startet Allan Rodrigues de Souza for vertene. Ifølge Soccerway pådro han seg gult kort kvarteret før slutt og ble byttet ut på overtid.

SJK ledet med to mål til pause, den siste på straffe, før Ilves reduserte åtte minutter etter sidebyttet. Laget topp tabellen når 31 runder er spilt, men har bare ett poeng ned til RoPS, som i tillegg har én kamp til gode. Dette var for øvrig Allans sjette kamp i Finland denne høsten.

Saken fortsetter under.

Lenger sør var verken Lazar Markovic eller Mario Balotelli i kamptroppen til sine respektive klubber. Førstnevnte ble skadet under Istanbul-derbyet forrige helg og rakk ikke gårsdagens kamp, mens Balotelli har slitt med en muskelskade den siste uka. Det forventes at begge er klare igjen etter landslagspausen.

I Tyrkia så Markovic lagkameratene i Fenerbahçe rote vekk en tomålsledelse mot Akhisar på eget gress. To bortemål i andre omgang sørget nemlig for skuffende 2–2. I Italia gikk det imidlertid verre: Med Balotelli på tribunen fikk Milan juling av Napoli på San Siro. Gjestene ga seg ikke før det sto hele 0–4 på lystavla i motebyen.