Alle nysigneringene samlet på Melwood

I dag er Liverpool-spillerne tilbake på treningsfeltet etter sommerens rundtur i Asia og Australia.

Stallen fikk hvile i går etter tre uker med trening og kamper, men møtte opp på Melwood for å fortsette sesongforberedelsene i dag, ifølge Liverpool Echo. Det betyr at Christian Benteke (24), Danny Ings (23) og de øvrige nyervervelsene fikk trene sammen for første gang.

Nå er det bare tolv dager til rødtrøyenes Premier League-åpning mot Stoke borte, og etter fire kamper i sommer – mot Thailand All-Stars, Brisbane Roar, Adelaide United og Malaysia XI – gjenstår det to gjennomkjøringer før ligastarten.

Se hele terminlisten for 2015/2016-sesongen her!

Kommende lørdag skal laget måle krefter med de finske seriemesterne, HJK Helsinki, på Olympiastadion i Helsingfors, før de allerede søndag møter League One-klubben Swindon Town borte. Dette er første gang Liverpool ikke spiller en oppkjøringskamp på Anfield siden 2010.

– Den siste oppkjøringskampen er alltid den viktigste. Man ønsker at hele stallen er skadefri. Spillerne er ivrige etter å starte sesongen, og de gleder seg til å komme i gang, forteller Ings til klubbens offisielle turnésider.

Kampene mot HJK Helsinki og Swindon Town vises direkte på LFCTV, noe som også kan sees via TV 2 Sumo. Vi følger som vanlig kampene minutt for minutt her på liverpool.no.