Allen bekrefter kontraktsamtaler

Joe Allen bekrefter at han er i samtaler med Liverpool FC om en ny kontrakt. Nå gleder han seg til å spille mot sin gamle klubb, Swansea, mandag kveld.

Allen kom til Liverpool fra Swansea for £15M i august 2012, og står så langt bokført med 87 kamper og tre mål for Anfield-klubben. 24-åringen har kun to år igjen av sin nåværende kontrakt, men er klar til å forplikte seg til klubben ved å skrive under en ny langtidsavtale.

- Vi er på et tidlig stadium i samtalene for øyeblikket, men det lover bra, sier Allen til BBC Wales Sport.

- Fra mitt ståsted er jeg ute etter å binde meg til klubben, og forhåpentligvis blir jeg her i mange år fremover, legger han til.

- For meg handler det om å spille jevnlig, og prestere stabilt. Jeg har hele tiden hatt troen på at jeg skal lykkes her.

Allen er friskmeldt etter en hofteskade, og er nå klar til å spille mot sin gamle klubb, Swansea, på mandag.

- Det er en klubb som betyr mye for meg, og en klubb jeg fortsatt støtter, sier waliseren.

- Dessverre gikk jeg glipp av kampen på Liberty Stadium forrige sesong, så jeg har virkelig sett frem til denne kampen lenge nå.

- Vi skjønner det vil bli en tøff kamp på Liberty. Swansea har slått noen store klubber der denne sesongen, og vi vet vi må reise dit og prestere på vårt aller beste. Det blir vanskelig å ta de tre poengene, men ettersom vi kjemper om en plass i toppen av tabellen er dette en veldig viktig kamp.