Allen har fin fremgang

Joe Allen har fin fremgang etter lårstrekken han fikk i treningskampen mot Swindon 2.august, og kan komme til å spille landskamp for Wales tidlig i september.

Wales Online rapporterer at midtbanespilleren vil bli skadefri i tide til å rekke Wales sin EM-kvalifiseringskamp mot Israel, etter at man først trodde at 25-åringen ikke ville være aktuell for troppen til den kampen.

Allen er suspendert når Wales møter Kypros i Nicosia den 3.september, men landslagssjef Chris Coleman har håp om at Liverpool-mannen kan spille mot Israel i Cardiff tre dager senere.

Wales-troppen offentliggjøres senere i august

Wales Online melder at Allen gjør såpass markante fremskritt at han blir tatt med i troppen som Coleman tar ut senere denne måneden.

UT MED SKADE: Joe Allen måtte forlate banen med skadet hamstring under treningskampen mot Swindon, men ser ut til å bli raskere friskmeldt enn man først fryktet.

Allen gikk som kjent glipp av Liverpools sesongåpning mot Stoke, og blir høyst sannsynlig heller ikke involvert mot Bournemouth på mandag.

Det ble først antatt at den lettbeinte waliseren ville være satt ut av spill en hel måned, men nå ser det ut til at skadeoppholdet blir på rundt tre uker, og at han dermed vil være i stand til å spille mot Israel på Cardiff City Stadium.