Angripere snart ferdig i klubben

Fabio Borini og Rickie Lambert vil begge trolig være solgt i løpet av de neste to ukene. Vanskelig med Balotelli.

Det skriver James Pearce i Liverpool Echo. Etter forrige sesong ble Fabio Borini fortalt at han kunne finne seg en ny klubb, og hans agent har nå bekreftet at han er i samtaler med Fiorentina. Agenten har også informert klubben om at en kan vente seg et bud fra West Ham, men det har så langt ikke kommet.

 

– Ja, vi har snakket med Fiorentina, men evaluerer alt. Fabio vil bestemme seg basert på Liverpools behov. Vi ser etter et viktig prosjekt i Italia eller andre steder. For øyeblikket har han ingen foretrukne valg. 

 

Borini scoret tre mål på 38 kamper for Liverpool etter £10,5 millionerovergangen fra AS Roma for ter år siden. Liverpool aksepterte bud på £14 millioner fra Sunderland, og £13 millioner fra Queens Park Rangers for italieneren forrige sommer, men han sa nei og ble på Anfield. Nå har han akseptert at hans tid i Liverpool er over.

 

Lambert snart borte

 

Pearce skriver at Rickie Lambert har innfunnet seg med at han vil forlate klubben i løpet av de neste ukene, etter at spissene Christian Benteke, Danny Ings og Divock Origi har kommet til klubben.

 

Det er interesse fra West Bromwich og Norwich, men det er ingen planar for at han skal forlate Liverpools turné i Asia og Australia. Trolig blir alt avgjort neste uke.

 

Situasjonen til Mario Balotelli

 

Mario Balotelli kan også forlate Liverpool, men lønnen hans på £100 000 i uka gjør det problematisk å finne en ny klubb. Brendan Rodgers sa i går at fremtiden var opp til spilleren selv. Hans agent har tidligere uttalt at han vil bli på Anfield den kommende sesongen.