Aspas ønsker permanent overgang til Sevilla

Sevilla har en opsjon på å kjøpe Iago Aspas etter sesongslutt. Spilleren selv sier at han forventer å spille de neste sesongene i Sevilla.

- Jeg kom hit på en låneavtale med en opsjon om kjøp sier Aspas til ESPN FC. Ifølge nettstedet er opsjonen på 7 millioner euro, eller så vidt over £5M.

- Jeg vil sette meg ned og prate med klubben over de nærmeste dagene, eller når sesongen er over. Det er likevel ingen hemmelighet at jeg forventer at overgangssummen blir betalt og jeg er Sevilla-spiller neste sesong. Jeg er blitt tatt i mot med åpne armer her i Sevilla og jeg håper å kunne betale dem tilbake de neste årene.

- Jeg har ikke snakket med ham siden jeg reiste, sier spissen om sitt forhold til Brendan Rodgers. – Da jeg var i Liverpool var han hyggelig overfor meg, men jeg fikk ikke spille like mye som jeg ville ha ønsket og derfor reiste jeg hit til Sevilla.

- Med Luis Suarez og Daniel Sturridge hadde Liverpool et av sine beste år på lang tid og det var vanskelig å få spilletid. Jeg tror at dersom jeg hadde vært i Liverpool det siste året ville jeg ha fått spille langt flere kamper, med skaden til Sturridge og det at Suarez var borte.

- Jeg synes det har vært en god sesong (i Sevilla). Vi er nesten i finalen i Europa League og vi kjemper for å komme blant topp fire i ligaen. For min egen del fikk jeg en skade og var ute i en måned akkurat på det tidspunktet hvor det gikk som best. Siden treneren stort sett har spilt med bare en spiss gjennom hele sesongen har det blitt vanskelig for meg da Bacca og Gemeiro har scoret mange mål. Jeg synes jeg har gjort det bra, men det har også mine lagkamerater gjort.