Assaidi nær overgang

Klubben er ikke langt unna å selge Oussama Assaidi til Al-Ahli for 4,7 millioner pund, bekrefter James Pearce i Liverpool Echo. Låneoppholdet i Stoke skal allerede være avsluttet.

Den 26-årige landslagsspilleren fra Marokko kostet de røde bare 2,4 millioner pund da klubben hentet ham fra nederlandske Heerenveen i sommervinduet for to og et halvt år siden.

Kantspilleren har aldri funnet seg til rette på Merseyside, og han ble lånt ut til Stoke for hele 2013/2014-sesongen. På tampen av overgangsvinduet i fjor sommer sendte Brendan Rodgers ham på et nytt utlån til Britannia-klubben, hvor han har fått sporadiske innhopp frem til nå.

I natt meldte The Telegraph at Assaidi var på vei til Dubai-klubben Al-Ahli for 4,7 millioner pund, og i dag bekrefter lokalavisen på nordøstkysten at Assaidi bare er noen små detaljer unna en permanent overgang.

Dermed får Liverpool omtrent dobbelt så mye for Assaidi som det de kjøpte ham for. Tilbudet til klubben fra Midtøsten, som lyder på seks millioner euro, var noe Liverpool aksepterte umiddelbart, og rødtrøyene forventer at overgangen skal gjennomføres i løpet av de neste to døgnene.

Assaidi har bare startet seks kamper for Liverpool siden overgangen til engelsk fotball, og han har i tillegg seks innhopp. Vingen, med nummer 11 på Anfield, fikk ingen nettkjenninger ikledd Liverpool-trøye.