Auto Cup Scheme åpent for medlemmer

Dette er kanskje den enkleste måten å skaffe seg billetter til Liverpool-kamper på.

Som offisiell medlem av Liverpool FC har du fra og med i dag muligheten til å sikre deg billetter til samtlige av Liverpools hjemmekamper i Europa League, FA-cupen og ligacupen for 2015/16-sesongen.

Du kan velge om du vil melde deg på ordningen for alle tre cupturneringene, eller bare en eller to av de. Haken ved det hele er at dersom du melder deg på ordningen, forplikter du deg til å kjøpe billett til samtlige av Liverpools hjemmekamper i de(n) turneringen(e) du melder deg på. Du kan ikke returnere billetter du ikke får brukt. Så snart du har meldt deg på, vil du forbli i ordningen så lenge laget henger med i turneringen.

I ligacupen og FA-cupen trenger selvsagt ikke Liverpool å få noen hjemmekamper i det hele tatt, men i Europa League er laget sikret minst tre hjemmekamper. Datoene for disse er ikke klare, men det blir tre av disse datoene: 17.september, 1.oktober, 22.oktober, 5.november, 26.november, 10.desember.

Salget av seter i Auto Cup Scheme startet klokken 09.30 i formiddag. Det er fortsatt masse ledige plasser. Du kan melde deg på ordningen online.

Du velger sete og registrerer kredittkortet ditt til de turneringene du vil ha hjemmebilletter til. Foran hver hjemmekamp i disse cupturneringene vil Liverpool FC så trekke penger fra kredittkortet ditt, samtidig som inngangsbilletten automatisk blir registrert på ditt medlemskort, som så brukes for å komme inn på stadion. En mail vil bli sendt deg for å bekrefte trekk og registrering av billett.

Du kan lese mer om ordningen, og registrere deg, ved å trykke her.