Avviser at Gerrard vil bli Liverpool-spiller igjen

– Vi vil sikkert finne noe for Steven når han kommer tilbake, og uansett hva han ønsker å gjøre så vil vi hjelpe ham, men ikke nå som vi er midt i sesongen, sier Jürgen Klopp.

På torsdagens pressekonferanse var naturlig nok Steven Gerrard et hett tema i Russland, etter at The Independent hevdet at LA Galaxy-spilleren kunne være aktuell både som spiller og trener etter Jürgen Klopps inntreden i Liverpool.

Klopp bekreftet at han har hatt en samtale og sendt flere tekstmeldinger med Steven Gerrard. Han understreket også at døra alltid står åpen for Liverpool-legenden, og at han gjerne kan trene med Liverpool-spillerne før han reiser tilbake til USA.

– Alle kan lære av Gerrard

Etter pressekonferansen snakket Klopp videre med lokale Merseyside-journalister. Da utdypet han det som ble sagt, og understreket også at det ikke er aktuelt å hente Gerrard tilbake som spiller nå.

– Han er en veldig hyggelig gutt, det må jeg si. Han er en Liverpool-legende, men han har kontrakt i USA.

– Nå har de pause og jeg fortalte at selvsagt kan du komme når du er her, og trene med oss, gjøre det som er bra for deg. Selvsagt er dørene alltid åpne for ham, men ikke noe annet. Alle kan lære av Steven, men Steven har kontrakt med LA Galaxy. 

– Han elsker denne klubben, han er en legende og vi kan snakke om forskjellige ting. Men synes du han skal spille for Liverpool nå eller neste år? Nei? Så hvorfor spør du meg? Sa Klopp ifølge Liverpool Echo.

– Vi vil sikkert finne noe for Steven når han kommer tilbake, og uansett hva han ønsker å gjøre så vil vi hjelpe ham, men ikke nå som vi er midt i sesongen.

Tar trenerutdannelse

Gerrard har uttalt at han kanskje legger opp etter neste sesong, når han er 36 år. Klopp avviser ikke at Gerrard, som nå tar UEFA B-lisens som trener, kan bli en del av trenerstaben når spillerkarrieren er over.

– Alt er bra mellom LFC og Stevie. Jeg ser fram til vi kan møtes, og da kan vi kanskje snakke om ideer for framtiden om han har noen, uttalte Klopp. 

LES OGSÅ: Dette sa Klopp på torsdagens pressekonferanse