Ayre: - Ingen planer om å hente inn flere trenere

Daglig leder Ian Ayre sier at Liverpool FC ikke har planer om å hente inn flere trenere på det nåværende tidspunkt.

Gary McAllister måtte forlate sin post som førstelagstrener og gå over i en ambassadørrolle som en følge av managerbyttet.

Engelsk presse har allerede spekulert i at kapasiteter som Jamie Carragher, Steven Gerrard og Dietmar Hamann kan være aktuelle som trenere i Jürgen Klopps stab.

- Slike ting skal Jürgen få avgjøre selv, men den nære fremtiden handler om de vi allerede har her. Det er dem Jürgen har å arbeide med, og dette blir vurderinger som han må foreta, svarte Ian Ayre da pressen ville vite om det ville komme flere ansettelser på trenersiden i klubben.

- Vi har skiftet ut deler av trenerstaben, men nå handler det om å se fremover, og på det nåværende tidspunkt har vi ingen planer om ytterligere endringer. Jürgen må nå få komme sammen med den staben han har, og ta ting derfra, la Ayre til under dagens pressekonferanse på Anfield.

Ayre har en god følelse

Ayre mener at Klopp passer som hånd i hanske for Liverpool FC på det stadiet klubben befinner seg nå.

- Når vi startet letingen etter ny manager var det viktig å finne noen som vi trodde kunne bringe suksess til klubben. En som kunne håndtere størrelsen, mektigheten og ambisjonene til klubben. Jürgen innfrir alle våre krav. Etter at vi tilbrakte en del tid sammen fikk vi en god følelse av at han forsto kulturen til denne klubben. Det var godt å oppdage at Jürgen hadde dette. Han forstår størrelsen og ambisjonene til klubben.

LES OGSÅ: DETTE VISER NYE AMBISJONER FRA FSG

(Video med tillatelse av TV 2)