Ba om å få ta det femte straffesparket

Danny Ings er formspilleren i Liverpool, og scoringene mot Norwich og Carlisle har gitt spissen ytterligere selvtillit.

Det er velinformerte Dominic King i Daily Mail som opplyser at Danny Ings selv ba om å få ta Liverpools femte og siste straffespark i straffespark-konkurransen mot Carlisle på onsdag.

- Jeg ba om å få ta den. Jeg hadde god selvtillit etter headingen som gikk i mål tidligere i kampen, og jeg hadde også noen sjanser til. Det ble ikke flere mål, men jeg følte meg selvsikker. Jeg ønsket å ta det femte straffesparket, for jeg liker å utfordre meg selv i enhver situasjon. Om det er på trening eller i kamp, spiller ingen rolle, forklarer Ings.

- Jeg tenkte at det var perfekt å ta det femte straffesparket. Det var et viktig straffespark, men det er de jo alle, og de andre spillerne som tok straffespark viste også mot. Vi misset på et par av dem, men slikt skjer. Vi vant straffespark-konkurransen, og det er alt som betyr noe, fortsetter den tidligere Burnley-spilleren.

Publikumsfavoritt

Etter scoringene mot Norwich og Carlisle har Ings blitt en favoritt på The Kop.

- Det føles godt, om jeg skal være ærlig. Jeg trodde hele tiden at jeg kom til å få et godt forhold til fansen, på grunn av at jeg hele tiden presser ballfører og jobber hardt uten ball. Det er alltid fint når fansen ser det.



 MÅL: Danny Ings header Liverpool i føringen mot Carlisle.

- Det er også til stor hjelp for laget om en en spiller presser hardt og får publikum med seg. Det gir hele laget et løft. Det er flott at supporterne støtter meg og laget. Det er helt klart til hjelp når supporterne synger navnet ditt. Det hjelper deg til å bygge selvtillit, noe som er viktig for å heve spillet ditt.

- Forventningene er mye høyere i en klubb som Liverpool enn i klubbene hvor jeg har vært tidligere, men det synes jeg bare er positivt. Jeg bruker det bare som bensin til å motivere meg selv til å gjøre det bra for fansen, staben og manageren. Jeg er sikker på at de andre spillerne føler det slik også.

Får en ny sjanse mot Villa?

Mot Aston Villa på lørdag kan Ings få en ny sjanse fra start for Liverpool. Kanskje i tospann med Daniel Sturridge?

- Jeg forbereder meg til kamp på samme måten som jeg alltid har gjort. Det handler om laget, og å vinne kamper. Det er alt vi kan gjøre for manageren. Det er viktig at vi begynner å vinne nå, slik at vi kan se fremover.

- I sommer var jeg ikke i tvil om at dette var klubben jeg ønsket å spille for. Størrelsen på klubben, alle supporterne, og spillerne som er her. Jeg mener denne klubben passer mitt spill perfekt. Jeg er takknemlig for alt som har skjedd. Det fører meg nærmere dit jeg ønsker å komme, og hjelper meg til å opptre profesjonelt.

LES OGSÅ: INGS BEST DA LIVERPOOL AVANSERTE