Bacca kan tenke seg å spille for Liverpool

Carlos Baccas agent bekrefter at Liverpool er en av klubbene som hans klient kan tenke seg å spille for.

Carlos Bacca ønsker at hans fotballfremtid blir klarlagt så fort som mulig, og nå bekrefter spillerens agent, Sergio Barila, at Liverpool har tatt kontakt angående en overgang som kan koste Anfield-klubben 21,3 millioner pund, som spillerens utkjøpsklausul lyder på (30 millioner euro).

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC fortsatt vurderer om de skal trappe opp sin interesse for Sevilla-spissen eller gå for Aston Villas Christian Benteke.

Flere klubber er interesserte

Agent Barila forteller at i tillegg til Liverpool så er også en annen engelsk klubb interessert i Bacca. Agenten har også møtt representanter for Milan og Roma.

- Det har vært stor interesse fra flere klubber, men ingen har kommet med offisielle bud ennå, sier Barila.

- Jeg snakket med Carlos onsdag kveld, og vi ble enige om at vi behøver en avklaring snart.

Saken fortsetter under videoen



- Flere klubber har sagt at han ikke må signere noe før de har lagt inn et bud, men vi venter fortsatt.

- Liverpool og en annen engelsk klubb er blant de som har vist interesse, men det har også klubber i Italia.

- Det som er helt klart er at kjøpende klubb må betale det som står i utkjøpsklausulen, men på det nåværende tidspunkt er det ingen som har sagt seg villige til det, opplyser agenten.

- Sevilla er et godt lag, som vil spille i Champions League neste sesong, så det er ingen katastrofe om han fortsetter der. Carlos har også muligheten til å tjene store penger i Kina og De Forente Arabiske Emirater, men det passer ikke med det han er ute etter.

Liverpool står på listen

 - Vi setter tre krav. Nummer 1 er at familien hans skal være lykkelig. De hadde en fæl opplevelse i Belgia. Nummer 2 er å finne et godt lag med et godt prosjekt. Før han reiste til Copa America skrev vi ned en liste med klubber som passer den beskrivelsen, og Liverpool var på den listen. Det tredje kravet handler om kontrakten. Han har en god lønn i Sevilla, men vi vet hvor mye klubber i England kan betale.

Bacca må stå over Colombias kvartfinale mot Argentina i Copa America i natt, etter utvisningen mot Brasil tidligere i mesterskapet.

LES OGSÅ: INGEN FORMELLE BUD PÅ BACCA