Balotelli er aktuell til FA-cupsemifinalen

Liverpool-spiss Mario Balotelli fått grønt lys og er tilbake i full trening etter å ha stått over lagets tre siste kamper. Nå kan den italienske landslagsspilleren bli involvert mot Aston Villa på Wembley.

Det bekrefter James Pearce i lokalavisen Liverpool Echo i ettermiddag.

Balotelli gikk glipp av bortekampen mot Arsenal på grunn av en liten kneskade, før han ble liggende syk og utilgjengelig for kvartfinalen mot Blackburn i forrige uke og møtet med Newcastle for tre dager siden.

Dermed har manager Brendan Rodgers et nytt spissalternativ – vel vitende om at Daniel Sturridge fortsatt kjemper mot klokka for å rekke søndagens viktige oppgjør på nasjonalarenaen. Men Balotelli har bare vært på banen i en knapp time siden han startet og ble byttet ut mot Besiktas i Istanbul i februar. Han kom inn i hjemmekampen mot Manchester United før landslagsoppholdet i forrige måned, noe som foreløpig er det siste supporterne har fått se av ham.

Samtidig er det tvilsomt at Adam Lallana blir klar etter lyskeskaden han pådro seg mot Manchester United. Den tidligere Southampton-kapteinen er riktignok tilbake i lett trening, men har fortsatt ikke vært i stand til å spille med lagkameratene.

26-åringen pryder skadelisten sammen med Mamadou Sakho, som trolig er ute for resten av måneden. I tillegg er Jordon Ibe ikke tilgjengelig for kamptroppen mot Aston Villa fordi han spilte i FA-cupen for Derby tidligere denne sesongen, noe som gjør ham «cup-tied».