Balotelli-fulltreffer i debuten

Den utlånte Liverpool-spissen var involvert i tre Milan-scoringer i en treningskamp torsdag.

AC Milan stilte med Mario Balotelli fra start i treningskampen mot Mantova, en italiensk klubb fra nivå tre, på Stadio Danilo Martelli, og 25-åringen viste seg tidlig frem.

Ifølge nettstedet calciomercato.it tok det nemlig bare rundt to minutter før Balotelli, som spilte sin første kamp etter utlånet i sommer, skrudde gjestene i føringen fra drøyt tjue meter.

Mantova utliknet og tok ledelsen i samme omgang, men Andrea Poli satte inn 2–2 omtrent ti minutter før pause. Balotelli, som skal ha vært blant lagets beste spillere, sto også for den målgivende pasningen – med hodet.

– Jeg ønsker å vinne denne kampen fordi jeg ikke liker å tape, sa Balotelli i pausen.

Kvarteret inn i andre omgang sørget Luiz Adriano for 3–2 og seier da han scoret fra ellevemeteren. Og det var nettopp Balotelli som skaffet Milano-klubben straffesparket, bekrefter La Gazzetta dello Sport.

Videre skriver avisen at Balotelli spilte i «playmaker»-rollen bak de to spissene, Adriano og Alessio Cerci, i kveld, og det beskrives som svært vellykket etter å ha vært involvert i samtlige Milan-scoringer.

– Forhåpentligvis bidrar dette til en god sesong. Mario er i bra form fysisk sett, og han er i stand til å gjøre hva som helst med ballen i beina. Og scoringen i dag var nydelig og en fryd for alle som er glad i fotball, sier visepresident og direktør, Adriano Galliani, ifølge samme avis.