Balotelli trente sammen med laget

To dager før Liverpool skal spille den svært viktige omkampen i FA-cupkvartfinalen mot Blackburn, var spillere som Mario Balotelli, Jon Flanagan og José Enrique aktive på Melwood.

Balotelli trakk seg fra kamptroppen som tapte for Arsenal i helga på grunn av en liten kneskade han pådro seg på trening fredag ettermiddag, og Brendan Rodgers sa tidligere i dag at spissen skal gjennom noen tester for å sjekke om han rekker onsdagens oppgjør.

I dag var italieneren imidlertid med under spillernes spillsekvens på Melwood. Det samme var Jon Flanagan, som ikke har spilt en eneste kamp for rødtrøyene denne sesongen. 22-åringen har vært i full trening allerede en måned, og med suspensjonene på Emre Can og Martin Skrtel er det ikke utenkelig at Flanagan får en etterlengtet plass i troppen på Ewood Park.

Se oversikt: Skader og suspensjoner

Med på treningen var også José Enrique. Spanjolen har jevnt og trutt slitt med kneet, og det var det som holdt ham ute av vårsesongen i fjor. Etter å ha vært av og på skadelista gjennom denne sesongen, var venstrebacken, som også ble observert på trening før landslagspausen, med under forberedelsene til cupkampen. Han har ikke spilt siden hjemmekampen mot Bolton i januar.

Under kan du se et utvalg bilder fra mandagens treningsøkt: