Bare en smell for Ings

Danny Ings fikk seg en trøkk i ankelen mot Everton, men vil bli klar for å debutere for England denne uka.

I Merseyside-derbyet måtte Ings ut etter 73 minutter, da han fikk en kraftig smell i ankelen. Han ble sendt på scan for å finne ut om det var noen varig skade, men det viste seg å bare være en smell. Han har fått treningsfri frem til torsdag, rapporterer Dominic King i Daily Mail.

 

Danny Ings er tatt ut i Roy Hodgsons landslagstropp for første gang. Det kom overraskende på 23-åringen, som egentlig hadde helt andre planer.

 

– Jeg forventet det ikke i det hele, og det var det beste med det. Jeg hadde planer om å reise hjem for å besøke familien, men dette er et stort øyeblikk i karrieren min, og et nytt mål nådd. Ting som dette gir meg selvtillit i veien fremover, sier Ings, som har vist fin form den siste tiden.

 

– Det er noe jeg vil bygge videre på. Jeg vil dra dit og nyte det med topp, topp spillere. Det var bare en tekstmelding fra en av sekretærene i fotballforbundet. De sendte en gruppemelding. Jeg forventet det ikke i det hele, så det var et stort øyeblikk for meg. Det er noe alle gutter drømmer om.

 

– Jeg har snakket med Roy Hodgson noen ganger. Han har kommet bort etter kamper og hatt en prat. Han virker som en topp manager, og jeg gleder meg til å jobbe med han og resten av støtteapparatet. Jeg vil alltid tro på at jeg kan oppnå det jeg vil oppnå. Alt er opp til meg. Min største konkurrent har alltid vært meg selv, og hvordan jeg forbedrer meg og lærer. Det er sånn jeg har vært på alle nivåer, enten det har vært som halvprofesjonell i Dorchester Town, eller her i Liverpool. Innstillingen forandres ikke.

 

England møter Estland og Litauen, men er allerede kvalifisert for EM i Frankrike.