Barnes mener det er riktig at Rodgers får bli

- Tror du virkelig at med dagens lag, at noen annen manager ville vært i stand til å gjøre det bedre? Sier Barnes.

Liverpool-legenden John Barnes ber supporterne være tålmodige foran neste sesong.

- Det kommer til å ta tid. Steven Gerrard er ikke der, Luis Suarez er ikke der og Daniel Sturridge kommer til å være skadet. Fansen må være tålmodige. Forventingene må senkes. Det handler ikke så mye om hvem de trenger, men hvem de kan få. De er ikke i stand til å gå ut og hente Karim Benzema, sier Barnes  i et intervju med talkSPORT.

- Liverpool kan ikke kjempe med Chelsea, Manchester City eller Manchester United utfra et lønnsperspektiv, så de må heller lete etter en ny Philippe Coutinho, mener Barnes. 

Han mener derfor at Danny Ings er en god signering for Liverpool. 

- Han har bevist at han kan i Premier League. Han har en aggresivitet som jeg føler vi manglet denne sesongen. Det handler om å forsterke laget i tillegg til å få kvalitet, sier han. 

Barnes mener Liverpool kan være med å kjempe om topp fire også neste sesong, men tror det er urealistisk å tro at Liverpool kan havne høyere enn 3. plass. 

- Tror du virkelig at med dagens lag, at noen annen manager ville vært i stand til å gjøre det bedre? Ikke engang Jose Mourinho ville klart å få Liverpool inn på topp to neste sesong, sier John Barnes.