Beatles-tilstander da Klopp ankom Beatles-byen

35 000 mennesker (!!!) fulgte innflygingen til privatflyet med Jürgen Klopp da flyet landet på John Lennon Airport. Nå skal kontrakten signeres på et hotell i sentrum av byen.

Etter at privatflyet med registreringen LNX0HYE, en Embraer Legacy 600, landet ca kl 19.00 på John Lennon Airport i kveld, ble Klopp raskt plukket opp av klubbens representanter og kjørt ut av en sideport på flyplassen i en sølvgrå Mercedes.

Klubbens påtroppende manager ble kjørt direkte til Hope Street Hotel, hvor det er forventet at han vil signere en treårskontrakt med Liverpool FC senere i kveld.

LES OGSÅ: KLOPP PRESENTERES I MORGEN KLOKKEN 11.00

Partene sitter etter det vi erfarer i toppetasjen på Hope Street Hotel (bildet under), hvor kontrakten skal undertegnes.

Sky Sports News fikk en kort kommentar av Jürgen Klopp før han forlot Tyskland for noen timer siden. Det er ikke forventet at det kommer mer fra Klopp eller klubben før han presenteres på Anfield i fredag formiddag.

Flightradar24.com opplyste tidligere i kveld at 35.000 mennesker satt og fulgte flighten til Jürgen Klopp over Nordsjøen: