Bedre stemning i garderoben

For Simon Mignolet, som gikk fra å slippe inn seks mål i forrige kamp mot Stoke, til å holde nullen i går, var forskjellen enorm.

At det var bedre stemning i Liverpool-garderboen etter denne Stoke-kampen enn den forrige er et understatement. 

 - Det gjorde veldig godt å holde buret rent. Dersom vi klarer å forsvare oss godt vet vi at vi har angripere som kan score mål, uttaler keeperen til lokalavisen Liverpool Echo.

- Vi ga ikke ved dørene i denne kampen, og forsvarte oss veldig bra. Det var stor forskjell fra kampen for tre måneder siden. Stoke fikk bare noen få sjanser, og vi håndterte det veldig bra når vi ble satt under press, fortsetter belgieren.

- Vi visste før kampen hva vi hadde i vente. Du må være forberedt på en fysisk tøff batalje, og vi viste at vi er i stand til å håndtere slikt.

En lagseier

Mignolet synes hele laget skal ha honnør for seieren i serieåpningen.

- Alle har en del av æren, fra Christian Benteke på topp, som vant andreballer og kjempet som en helt.

 
 
HOLDT NULLEN: Simon Mignolet holdt buret rent i Stoke, og kunne ikke fått noen bedre start på sesongen.

- Stemningen var mye bedre i garderoben etter denne Stoke-kampen enn etter vårt forrige besøk her. Alle hang med hodet etter den kampen. Nå er alle fornøyde.

- Men dette er bare første kamp for sesongen. Nå må vi sørge for at vi bygger videre på dette.

Har spillere som kan avgjøre jevne kamper

Keeper Mignolet er ikke overrasket over at Philippe Coutinho ble matchvinner på Britannia.

- Jeg visste det ville skje. I det øyeblikket da Philippe fikk ballen i beina og skar inn i banen ropte jeg «skyt». Han gjorde det samme som mot Bolton og Blackburn i fjor. Vi visste alle at det ville skje.

- Vi har sett hans kvaliteter på trening hver eneste dag. Han ble født med et enormt talent, og jobber sokkene av seg for laget. Forhåpentligvis vil han score mange flere mål denne sesongen.

- Vi måtte helt ned i kjelleren for å vinne. En bortekamp i Premier League er aldri enkel, og spesielt gjelder det i Stoke. Alle jobbet hardt, og vi vet vi har spillere som kan avgjøre jevne kamper.

(Video med tillatelse av TV 2)