Bekrefter at Ibe er med i kamptroppen

Under formiddagens pressekonferanse på Melwood fortalte Brendan Rodgers at Jordon Ibe endelig er klar og tilbake etter kneskaden som har holdt ham ute av spill i drøyt seks uker. Tvilsomt for duo.

19-åringen går rett inn i kamptroppen som skal ta imot Newcastle mandag kveld. Ibe, som ikke har spilt siden han ble byttet ut mot Besiktas i slutten av februar, har slitt med en kneskade, men var tilbake på feltet denne uka.

– Han har sett helt sensasjonell ut på treningene, la nordiren til.

Liverpool har spilt sju kamper siden Ibe ble skadet, men fordi den dribleglade unggutten ikke kan spille FA-cupfotball for de røde denne sesongen, er det i realiteten fem ligakamper han har mistet på grunn av skaden.

Lallana og Balotelli er usikre

Samtidig sa Rodgers at Adam Lallana fortsatt ikke har kvittet seg med lyskeproblemet som hindret ham fra å spille landskamper forrige måned. 26-åringen gikk glipp av Arsenal- og Blackburn-kampen, og Liverpools manager tviler på at spilleren rekker møtet med klubben fra nordøst om to dager.

Det samme gjelder Mario Balotelli, som fortsatt sliter med sykdom. Rodgers fortalte at italieneren mistet Arsenal-kampen på grunn av en liten skade, men at han denne uka har vært syk. Nordiren utelukket ikke at spissen kan bli klar i tide, men stilte seg tvilende til at Balotelli vinner kampen mot klokka.