Bekreftet: Ibe signerte ny 5-årskontrakt

- Liverpool er en fantastisk klubb, og jeg liker filosofien her, sier Jordon Ibe, som brukte moren i forhandlingene med klubben. Også Jon Flanagan har signert nye kontrakt.

Det har lenge vært ventet at Ibe skulle signere ny kontrakt, og torsdag kom Liverpool endelig med offentliggjøringen. 

19-åringen har signert en femårskontrakt med Liverpool. 

- Dette er noe jeg har sett fram til. Nå vil jeg bare se framover til neste sesong, og den siste kampen av denne sesongen, sier Ibe til Liverpoolfc.com.

- Liverpool er en fantastisk klubb, og jeg liker filosofien her. Jeg nyter det, jeg har akkurat blitt tatt inn i førstelaget, og jeg har kost meg i kampene jeg har spilt. Forhåpentligvis kan jeg fortsette å gjøre det godt for klubben, sier Ibe. 

- Det viktigste for meg framover blir å jobbe med å score flere mål, sier Ibe til LFCTV.

Og på spørsmål om hva han ønsker å oppnå, er også svaret klart: 

- Å vinne medaljer. Så forhåpentligvis kan vi komme tilbake i Champions League, og komme tilbake og vinne den og ligaen, sier Ibe. 

Jordon Ibe har ingen agent til å gjøre forhandlingene for seg. Han uttalte nylig at han ikke ser behovet for dem. Han bruker isteden sin egen mor og stefar i forhandlingene med klubben.

Saken fortsetter under bildet.

Brendan Rodgers er veldig glad for å ha sikret unggutten helt til 2020. 

- Han har virkelig fortjent det, sier Brendan Rodgers.

- Han er en ung gutt som har masse potensiale. Han har fortsatt mye arbeid foran seg for å prestere jevnt på toppnivå, men det er ingen tvil om potensialet og han har virkelig vokst og utviklet seg denne sesongen. Han kom tilbake fra Derby og hadde tatt til seg alt han hadde lært der, og hadde gjort det ekstremt bra. Jeg kunne se forvandlingen i ham da. Han var veldig fokusert, og kom inn og gjorde det eksepsjonelt bra, sier Rodgers.

Saken fortsetter under bildet.

Jon Flanagan, som er ute i 6-9 måneder etter en kneoperasjon, har også akseptert en 12-måneders utvidelse av kontrakten sin. Den skadeforfulgte 22-åringens forrige kontrakt var i ferd med å gå ut.

- Han har vært uheldig, for han var nær ved å signere en ny avtale like før skaden.

- Alle legene sier at han vil komme tilbake sterkere og sunnere. Det er det viktigste. Vi håper han vil komme tilbake i form neste år. Det har vært en lang reise for ham disse siste 18 månedene, og spesielt det siste året med skader. Forhåpentligvis kan ha komme tilbake i form og komme inn på laget, sier Rodgers.

Rodgers har tidligere uttalt at Flanagan har vært et savn denne sesongen, og understreker også torsdag at Flanagan vil bli en viktig spiller for fremtiden.