Bekreftet: Lambert selges til West Bromwich

Liverpool FC melder at Rickie Lambert (33) forlater klubben til fordel for ligakollega West Bromwich.

Spissen gjennomførte den medisinske testen hos West Midlands-klubben tidligere i dag, meldte Sky Sports, før det ble kjent at Liverpool hadde akseptert et bud på rundt tre millioner pund.

Nå bekrefter Liverpool på sine nettsider at overgangen er fullført.

West Bromwich har hatt Lambert i kikkerten en lengre periode, men forhandlingene lot vente på seg fordi 33-åringen var i Asia og Australia med Liverpool-stallen mens West Bromwich befant seg i USA.

Saken fortsetter under.

I begynnelsen av uka erkjente Tony Pulis (57) at de var på «desperat» jakt etter angripere, og manageren gjorde det etter hvert klart at klubben fulgte nøye med på Lambert, som han mener kan levere på The Hawthorns.

– Det blir som å få en helt ny bil. Bare gi den litt drivstoff, så vil den gå av seg selv. Ifølge folk i Liverpool er Rickie i god fysisk form og desperat etter å spille fotball, sa Pulis onsdag.

Lambert scoret tre ganger på 36 opptredener for de røde. Scouseren, som ble hentet til Anfield fra Southampton i fjor sommer, startet bare tolv av kampene forrige sesong.

– Alle i klubben ønsker Rickie lykke til i tiden som kommer, skriver Liverpool i pressemeldingen.

Angriperen, med en fortid i Blackpool, Macclesfield Town, Stockport County, Rochdale, Bristol Rovers før Southampton og Liverpool, får draktnummer 17 hos sin nye arbeidsgiver.

Ønsker du siste nytt sendt rett til mobilen? Klikk her!