Bekreftet: Trio lånes ut

Cheltenham Town melder på sine nettsider at de skal låne U21-lagets Lloyd Jones (t.v), Jack Dunn og Kevin Stewart fra denne måneden. Liverpool FC bekreftet låneovergangene fredag ettermiddag.

League Two-klubbens manager, Paul Buckle, sier han har tilbrakt flere dager på Merseyside for å følge de rødes U21-lag tett. Forholdet han har til Liverpools akademisjef, Alex Inglethorpe, skal være mye av grunnen til at disse låneovergangene gjennomføres.

– Jeg vet hvor god han er til å utvikle spillere, og jeg var nylig tre dager i Liverpool for å se på U21-stallen deres. Jeg spurte om disse tre guttene var tilgjengelige, og det er fantastisk at samtlige er villige til å ta turen nedover. Liverpool og Alex har vært strålende, forteller Buckley.

Én måned

Avtalen skal vare ut denne måneden, melder klubbene. Jack Dunn kom tilbake fra skade for noen måneder siden, og han har imponert med flere scoringer siden returen. 20-åringen, som har vært kaptein for juniorlaget og står oppført med aldersbestemte landskamper, har jevnlig trent med Liverpools førstelag de siste sesongene.

Lloyd Jones er en 19 år gammel midtstopper som spiller fast på U21-laget. Han fikk noen minutter for seniorlaget under sesongoppkjøringen, men har foreløpig ingen offisielle kamper bak seg. Han satt på benken da Liverpool møtte Fulham i mai i fjor.

– Stort for oss

21-årige Kevin Stewart kom til Merseyside fra Tottenham i tidlig sommervinduet før denne sesongen, og han var å se på banen flere ganger under sesongoppkjøringen. Stewart, som både kan spille i forsvar og på midtbanen, fikk fire kamper på utlån hos Crewe under forrige sesong.

– Jeg vet hvor hardt manageren har jobbet med å sikre seg disse signeringene, og det er stort for oss å etablere et slikt forhold til en toppklubb som Liverpool, sier styreformann Paul Baker.

Cheltenham spiller borte mot Oxford United i League Two lørdag klokka 16, og den ferske trioen fra Liverpool går rett inn i kamptroppen, ifølge Cheltenhams klubbsider. Liverpool FC bekreftet de tre låneovergangene fredag ettermiddag.