Bekymrede supportere på Main Stand

Sesongkortholdere på Main Stand frykter at utbyggingen av tribunen vil føre til at de flyttes til andre deler av stadion eller må betale langt mer for sesongbillettene sine.

Liverpool Echo melder at en gruppe supportere med sesongbilletter på Main Stand nå har organisert seg i en aksjonsgruppe gjennom supporterunionen Spirit of Shankly. Supporterne frykter at de blir flyttet bort fra setene de alltid har hatt på tribunen, og er bekymret for både pris, beliggenhet og utsikt fra de nye setene de vil få tildelt.

Liverpool FC sier til Echo at de har kommunisert med fansen gjennom hele prosessen med utbyggingen av Main Stand, og melder at de også vil snakke med de supporterne det gjelder om eventuelle setebytter.


 
- Vi har blitt kontaktet av flere medlemmer som er bekymret for hvordan utbyggingen av Main Stand vil påvirke dem, heter det i en uttalelse fra Spirit of Shankly.

- Utbyggingen har allerede ført til ulemper for en del supportere, og det er sannsynlig at flere supportere kommer til å bli bedt om å bytte til andre seter. De er nå bekymret for billettprisen på disse setene, hvor de nye setene vil være og hvordan utsikten er der.



En talsmann for Liverpool FC forsøker å dempe bekymringene til supporterne.

- Utbyggingen av Main Stand er viktig for Liverpool FC, og vi har lyttet til supporterne helt fra starten av. Vi har også rådført oss med den offisielle supporterkomiteen og den nylig dannede Ticket Working Group. Utbyggingen av Main Stand er et omfattende prosjekt, og tilbakemeldingene vi har fått har vært veldig nyttige, og har startet en dialog som vil forme våre planer for fremtiden. En del av denne dialogen består i å diskutere hvor supportere skal flyttes og hvordan vi hjelper våre sesongkortholdere gjennom denne prosessen, siteres talsmannen.

LES OGSÅ: VIP-PLASSER UTSOLGT FØR TRIBUNEN STÅR FERDIG