Benteke har engasjert mental trener

Christian Benteke har engasjert en privat mental trener for å få en god start på Liverpool-karrieren.

Michel Bruyninckx har hjulpet en rekke belgiske fotballspillere opp gjennom årene. Nå har Christian Benteke bedt 64-åringen om hjelp.

- Han ringte meg en dag og spurte om han kunne få noen ekstratimer, sier Bruyninckx, som også hjalp Benteke da han var en ung spiller i Belgia.

- Jeg oppfordrer ham til å tenke i andre baner, og ikke akseptere merkelappene som blir satt på ham, forklarer belgieren til Mirror i et intervju gjengitt av Liverpool Echo.

- Jeg hører folk si at han ikke er riktig spillertype for Liverpool, men jeg vil påstå at han kan venne seg til hvilken klubb det skal være.

IKKE BARE STOR OG STERK: Christian Benteke har en veldig god teknikk til å være en så stor spiller.

- Dette er ingen ny utfordring for ham. I mange år forsøke folk å overbevise Christian om at han bare var en fysisk sterk spiller, men gjennom sin mentale styrke har han klart å forandre på det.

- Han er teknisk god, kreativ og intelligent

- Når man ser ham i aksjon for landslaget kan man se at han er teknisk god, kreativ og intelligent. Jeg tror fullt og helt at han vil ta dette til et enda høyere nivå i Liverpool.

- Christian har forstått hva som kreves i moderne fotball, og takket være sin mentale styrke har han forandret mye ved eget spill.

- Når han ringte meg nå, sa jeg til ham at han må jobbe med det han vil forandre på, og det vil åpne øynene hans. Bestemmer du deg for noe, kan du gjøre hva som helst. Det fine med Christian er at han har et åpent sinn. Han ønsker å lære hver dag.

- Vi forstår mer og mer, og hjernekapasiteten vår er utrolig. Så snart en spiller lærer seg hvordan et lag spiller, kan han utvikle seg.

LES OGSÅ: BENTEKE REKKER ANTAGELIG UNITED-KAMPEN