Benteke kan være klar innen ukeslutt

Liverpool har besluttet seg for å gå «all in» for sitt fremste transfermål i Christian Benteke, som kan bli sommerens siste offensive signering for de røde.

Ifølge Daily Telegraph skal Liverpool i løpet av de siste 24 timene forandret mening angående betaling for Christian Benteke.

På Anfield verdsatte man den store spissen til et sted mellom £20-25M, men et håp om at ekstra klausuler, kanskje spillere andre veien og ikke minst ønske fra spilleren selv om å komme til Merseyside ville gi grobunn for et kompromiss.

Villa sto imidlertid på sitt, og selv om det er uvisst hvor mye det var i ryktet om at Manchester United også ville kaste seg inn i kampen om den belgiske tanksenteren visste Brendan Rodgers at faren for at andre klubber kunne komme inn hele tiden var der. Det var også viktig å få på plass en etablert spiss i god tid før ligastart.

En ville for enhver pris unngå situasjonen fra i fjor, da man tapte Alexis Sanchez og endte opp med å handle inn Mario Balotelli på målstreken. Liverpool skal derfor ha besluttet å betale hele kjøpesummen på £32.5M.



Faktisk var Benteke også svært aktuell for Liverpool også for et år siden, men en alvorlig skade rett før VM skrinla de planene.

Daily Telegraph tror at Benteke vil være det siste offensive kjøpet til Liverpool i sommer, også etter at Brendan Rodgers i dag bekreftet at man ikke vurderte å hente inn noen for å erstatte Raheem Sterling.

Hvis belgieren som forventet nå havner på Anfield, vil Brendan Rodgers i første rekke sette sin lit til Benteke, Daniel Sturridge, Divock Origi og Danny Ings som troppens angrepsspillere.