Benteke mister cupkampen

Christian Benteke pådro seg en kneskade mot Southampton som holder ham ute mot Bournemouth.

Den belgiske landslagsspissen er blitt ført opp på en allerede lang skadeliste hos de røde, bekrefter James Pearce i lokalavisen Liverpool Echo sent tirsdag kveld.

24-åringen fikk problemer med kneet under kampen han scoret Liverpools første ligamål med Jürgen Klopp som manager, og skaden holder ham ute av troppen mot Bournemouth onsdag.

I tillegg er det usikkert om han rekker stormøtet med Chelsea på Stamford Bridge lørdag.

Saken fortsetter under.

Håpet på en drøy time i cupen

Ifølge den engelske pressen har han fått problemer med et leddbånd, men det skal ikke være alvorlig. Klubben gjennomførte en scan tirsdag. Selv om han står i fare for å miste Chelsea-kampen, utelukkes det ikke at han kan rekke oppgjøret.

Klopp fortalte pressen at han håpet Benteke kunne spille mellom 65 og 70 minutter mot Bournemouth for å styrke kampformen, men i stedet tvinges han inn på skaderommet sammen med spisskollegene Danny Ings og Daniel Sturridge.

Sistnevnte kommer heller ikke til å være med mot Bournemouth, og ingenting tyder på at England-angriperen rekker å bli klar for turen til London kommende helg. Ings er for øvrig ute resten av sesongen.

– Sturridge trenger ikke operasjon

– Han kan bevege seg, han kan gå, han kan svømme, men det hjelper ham ikke med å spille fotball. Det er fortsatt væske i kneet. Men ikke altfor mye. Det er derfor vi kan si at det ikke er alvorlig, og vi trenger ikke å tenke på operasjon eller noe. Men han trenger tid, sa Klopp om Sturridge, ifølge The Guardian.

Divock Origi er dermed den eneste førstelagsspissen tilgjengelig for Klopp mot Bournemouth, men Jerome Sinclair fra U21-laget seiler opp som et alternativ. Samtidig har Firmino erfaring som spiss fra det brasilianske landslaget.