Benteke skal snakke med Villa på onsdag

Ifølge Daily Telegraph vil Christian Benteke ha samtaler med manager Tim Sherwood denne uka, hvor spissen vil fastholde at han ønsker å forlate Aston Villa.

Aston Villa reiser til Portugal på treningsleir førstkommende torsdag. Ifølge Daily Telegraph vil Christian Benteke ha samtaler med manager Tim Sherwood på onsdag, hvor det er ventet at den 24-årige spissen vil bekrefte at han ønsker å forlate klubben.

Den store belgieren har en salgsklausul i sin kontrakt på £32.5M, og selv om Benteke skal være øverst på Liverpools ønskeliste i søken etter en etablert spiss skal man ikke være villig til å betale et slikt beløp på Anfield.

I hva som allerede er i ferd med å bli en transfersaga har Villa vært klare på at man ikke vil gi slipp på sin toppscorer dersom man ikke får £32.5M, noe som skal ha gjort at det har vært liten interesse for angriperen som ikke er villig til å vurdere et nytt kontraktstilbud på Villa Park. Samtidig risikerer man å sitte igjen med en spiss som egentlig ikke ønsker å være der.

Liverpool på sin side har langt fra gitt opp at man skal kunne komme frem til et kompromiss, enten i form av betaling eller at en eller flere spillere kan gå motsatt vei.

Samtidig vil en også anta at begge klubbene ønsker et endelig svar om ikke for lenge, ikke minst nå som pre-season er i gang.