Benteke står fortsatt på ønskelista

Liverpool håper Christian Benteke blir sommerens sjuende signering, men klubben krever at Aston Villa går med på å senke prisen, som i dag er på hele 32,5 millioner pund.

Selv om det offisielle overgangsvinduet ikke engang har åpnet, kjemper Liverpool allerede om spiller nummer sju denne sommeren. Benteke er imidlertid en spiller Aston Villa ikke ønsker å selge.

Derfor har de så langt ikke rikket seg fra kravet om at Liverpool må utløse den enorme klausulen for å få forhandlingene i gang. Men ifølge The Times kommer ikke de røde til å gå med på å betale 32,5 millioner pund for angriperen.

Liverpool har vurdert andre alternativer, skriver avisen videre, men Benteke er fortsatt førstevalget. Likevel er det ingen fremgang når det gjelder en overgang. Fordi belgieren har to år igjen av kontrakten med Aston Villa, nekter Birmingham-klubben nemlig å selge ham billigere enn klausulen som står i avtalen.

Les også: Ingen bud på Carlos Bacca

Saken fortsetter under.

Benteke har selv gjort det klart at han ikke har noen intensjoner om å forlenge kontrakten på Villa Park. Samtidig kommer han ifølge The Times trolig heller ikke til å legge inn noen søknad om en overgang i løpet av sommeren.

Tabloidavisen Daily Mirror hevder at Liverpool forbereder et bud i overkant av 25 millioner pund for den hodesterke kraftpluggen.

Den belgiske landslagsspissen står med 49 scoringer på tre sesonger i Aston Villa.