Benteke til medisinsk undersøkelse

Christian Benteke gjennomgår den medisinske sjekken i dag og i morgen. Belgieren har mistet 20 Premier League-kamper med skader siden 2012.

Christian Benteke vil i dag og i morgen undersøkes i London, før han kan skrive under på kontrakten kontrakten som gjør han til Liverpool-spiller. Det melder Kristof Terreur som er den belgiske avisa Het Laatste Nieuws sin mann i England. 

 

Den kraftige angriperen spilte 29 kamper i Premier League forrige sesong, etter at han mistet sesongstarten på grunn av en alvorlig skade. 

 

Les også: Aston Villa og Liverpool enige om Benteke

 

Ifølge Transfermarkt har Benteke mistet totalt 20 ligakamper for Aston Villa på grunn av skader, siden han kom til Birmingham-klubben på overgangsvinduets siste dag i august 2012.

 

Han var ute i én måned, og mistet fem kamper med en lyskeskade på høsten 2013. 

 

I november var han så ute i én uke med et knetrøbbel, som han også fikk igjen måneden etter, da han måtte stå over tre kamper på grunn av samme problem. Det skal ikke ha vært alvorlig, men gjorde at belgieren var ute av spill i to uker.

 

Hans mest alvorlige skade kom i april 2014, og han var da ute i fem og en halv måned etter at akillesen røk på trening. Det gjorde at han mistet 12 kamper for Villa, i tillegg til VM-sluttspillet i Brasil.

I 2014/15-sesongen slet han litt med en hofteskade, som gjorde at han mistet kvartfinalen i FA cupen mot naborivalen West Bromwich.

 

Les også: Debuterer trolig i Helsinki