Ber klubben om å forlenge kontrakten med duo

Liverpools kaptein er bekymret for at Raheem Sterling og Jordan Henderson sine kontrakter løper ut de neste årene. Nå er han klar på at klubben må ta grep og få underskriftene i orden snarest.

Kontraktforhandlingene med Sterlings representanter har tatt lang tid, og selv om det fortsatt gjenstår drøyt to år av avtalen, følger flere storklubber med på situasjonen. Brendan Rodgers har riktignok sagt at 20-åringen er «veldig fornøyd» på Merseyside, men Steven Gerrard ber om fortgang.

– De er nødt til å få ham til å signere nå. Han vet godt hva jeg ønsker han skal gjøre. Det gjelder også Jordan Henderson, sier Gerrard, ifølge The Telegraph.

Les også: – Raheem signerer snart

34-åringen forteller at han hele tiden ble enig med Liverpool om en forlengelse da kontrakten hans nærmet seg slutten tidligere i karrieren. Det ble gjort i god tid for å unngå bekymringer og panikk, forteller han.

– Men jeg ser at Henderson bare har ett år igjen, jeg ser Sterling – det står mye om det i avisene – og jeg vet at det ikke kommer røyk uten ild. Så min beskjed til klubben er å få dette unnagjort snarest, for disse er fremtiden. Og jeg ønsker å se dette laget gjøre det bra, komme til cupfinaler og kjempe om ligatittelen.

Tidligere denne sesongen skrev Daniel Sturridge under på en forlengelse, og nylig ble Philippe Coutinho enig om en ny kontrakt som varer frem til 2020. Det er lagkapteinen veldig fornøyd med, men han ber fortsatt klubben om høyere tempo på kontoret.

– Disse spillerne, Coutinho og Sturridge, som nylig har signert, Sterling og Henderson er spillerne som kommer til å levere, så er det viktig å få det gjort før det er for sent, legger han til.