Beskjeden keeperhelt

Adam Bogdan ble den store helten da Liverpool slo vesle Carlisle ut av ligacupen, med tre redninger i straffekonkurransen. - Det gjelder å gjette riktig, sier den beskjedne ungareren.

- Noen ganger gjetter du riktig. Noen ganger er du heldig, andre ganger er du det ikke. Jeg gjettet riktig side ved tre av skuddene, og var heldig som tok dem. Heldigvis er vi videre, uttaler Bogdan til Liverpoolfc.com.

- Jeg synes vi spilte bra, og gjorde alt vi kunne for å vinne kampen. En annen dag ville noen av alle skuddene våre gått inn, og vi ville ha vunnet mer komfortabelt, fortsetter keeperhelten.

Brendan Rodgers sitt mannskap fyrte av hele 47 skudd i løpet av kampen, og 16 av dem traff mellom stengene. 

- Det viktigste var selvsagt å gå videre. Vi dominerte kampen fra begynnelse til slutt, men de forsvarte seg veldig bra med mange mann bak ballen, og keeperen deres spilte veldig bra.

- Dessverre klarte vi ikke å vinne kampen i ordinær tid, men hovedsaken var å gå videre, og for meg vil dette være en kamp jeg aldri glemmer.

- Det var fantastisk. Fansen var strålende, og stemningen var fantastisk. Stadion var fullsatt. Det ble en utrolig kveld for meg, som jeg vil huske for alltid.

- Vi må fokusere på neste kamp

For Bogdan var dette Liverpool-debuten, men trass i tre strafferedninger er nok Simon Mignolet tilbake mellom stengene mot Aston Villa på lørdag.

- Simon er fantastisk. Han kom inn i garderoben både før kampen og etter kampen og ønsket meg lykke til. Jeg gjør det samme mot ham hver uke.

- Vi vet hvor vanskelig det er å spille i denne posisjonen, og vi har stor respekt for hverandre og hjelper hverandre når vi trener sammen hver dag. Vi oppmuntrer alltid hverandre.

Nå venter to nye hjemmekamper for Liverpool, mot Aston Villa i Premier Leauge og mot Sion i Europa League.

- Alle kamper er viktige. Det er ingen enkle kamper i Premier League. Vi må ta med oss det positive fra denne kampen, og konsentrere oss om den neste. På lørdag må vi igjen gjøre jobben, og deretter se fremover. Det blir ikke enkelt. Villa kommer også fra en cupseier, men vi er på hjemmebane og ønsker å vinne.