Blir i Liverpool - slutter med sosiale medier

– Jeg syntes det var bra å dele bilder med fansen, men de har drept meg for det, skrev Jose Enrique før han slettet kontoene på Twitter og Instagram.

Jose Enrique har vært ute i kulden på Melwood den siste tiden, og har trent utenfor laget sammen med Mario Balotelli og Fabio Borini. Nå er de to sistnevnte i Milan og Sunderland, mens Enrique fortsatt er i Liverpool.

Det manglet ikke på interesse utenfra for spanjolen på siste dag av overgangsvinduet. Og seriøse medier koblet 29-åringen til både West Bromwich og Sunderland, men noen avtale ble det ikke til.

Enrique har måttet tåle mye hets på sosiale medier, der han har vært svært aktiv med å legge ut bilder av seg selv på blant annet ferier og middager.

Men nå har han bestemt seg for å slutte med Twitter og Instagram, dråpen kom etter at han la ut beskjed om at han blir på Anfield.

– Vil bare la dere alle vite at det ikke var noe tilbud fra West Brom for meg. Jeg er glad for å bli værende og kjempe om plassen, skrev han på Twitter.

Det kom mange reaksjoner på dette, og litt seinere skrev han:

– Jeg syntes det var bra å dele bilder med fansen, men de har drept meg for det. Ha det Instagram og Twitter. Fokus på å spille fotball og meg selv igjen. #YNWA.

Like etter var begge kontoene fjernet, 

Enrique kan forlate Liverpool på free transfer neste sommer. Han spilte bare 83 minutter sist sesong. 

 

LES OGSÅ: - Målscorere har uten tvil vært hovedprioriteten