Bogdan vil være tålmodig

Adam Bogdan har stått mellom stengene i Liverpools to kamper i Capital One Cup denne sesongen, og vært kandidat til lagets beste spiller begge gangene.

- Jeg vet hva jeg må bli bedre på og hva jeg må gjøre på treningsfeltet, sier 28-årige Adam Bogdan til Liverpoolfc.com.

Så langt har Adam bare fått spilt i Capital One Cup. Der reddet han tre straffespark mot Carlisle og var avgjørende for avansement, mot Bournemouth hvor mange mente han var Liverpools beste i 1-0 seieren på Anfield.

- Jeg har fått et par sjanser til å spille og jeg må fortsette å arbeide hardt og være tålmodig i håpet om at jeg får flere muligheter.

- Det ligger i fotballens natur, og den posisjonen jeg spiller i, hvor det bare er en person som kan få tilliten og dersom den karen gjør det virkelig bra da kan det være vanskelig å fravriste ham plassen, forklarer reservekeeperen videre.

- Jeg må bare prøve å ta godt vare på de sjansene jeg får.

- Hva du ser på TV er stort sett det vi opplever på trening, sier ungarske Bogdan og den nye manageren Jürgen Kopp.

- Han har den samme personligheten. Han er åpen, rett fram, har ingen ting å skjule og jeg tror det kommer fram.

- Måten han ønsker at det skal spilles på er ganske enkel. Han viser klipp med hvor du skulle ha vært eller hva du burde ha gjort bedre, og det er stort sett det.

- Du går ut og arbeider med veldig høyt tempo og med mye konsentrasjon, og det er det du kan se og det er det som kan gjøre at du vinner kamper.

- For å ha suksess behøver du å ha hundre prosent fokus, vite hva du holder på med og også stole på taktikken som er lagt opp, avslutter spilleren som for tiden er i Norge og forbereder seg til kamp i playoff for å komme til EM.