Bojan og Afellay spiller likevel?

Mark Hughes avslører at både Bojan og Ibrahim Afellay kan komme til å spille mot Liverpool.

Bojan har spilt deler av to av Stokes tre siste treningskamper, og er i ferd med å komme i form igjen etter den alvorlige kneskaden han fikk i januar.

- Han er ikke riktig på samme nivå som han var før skaden ennå, men han nærmer seg med stormskritt, uttaler Stoke-manager Hughes til Stoke Sentinel.

- Han har blitt bedre for hver kamp han har spilt, så han er aktuell for laget, erkjenner Hughes.

- Jeg må gå i tenkeboksen på om han kan starte kampen. Han trenger spilletid. Han trenger trolig mer tid sammen med de andre spillerne, men han jobber nå godt hver dag.

Afellay har på sin side en time med spilletid sentralt på midtbanen under pre-season, og ikke ute på flanken som forventet.

- Ibrahim er i bedre form enn vi trodde han ville være. Han er veldig profesjonell og oppvakt, og virker sterk og i god form. Han har ingen problemer med å gjennomføre det arbeidet vi gjør. Han er utvilsomt i mine tanker til søndagens kamp.

Flere kan erstatte Shawcross

Hos Stoke er det ellers et åpent spørsmål hvem som vil være lagets kaptein på søndag, i Ryan Shawcross sitt skadefravær.

- Som regel har det vært Glenn Whelan når Ryan ikke har kunnet spille. Glenn er utvilsomt en kandidat, men jeg har flere gode kandidater som kan ta kapteinsvervet, så det er ikke noe problem.


 
STOKE-JUBEL: Mark Hughes har ingen tro på en ny 6-1 seier

Hughes tror ikke på en ny 6-1 seier over Liverpool.

- Det er ikke mange av oss som tror at vi får en reprise av hva som skjedde i den kampen. Vi skulle gjerne sett en gjentagelse, men jeg er sikker på at Liverpool har noe de skulle ha sagt i så måte. Det var en ripe i lakken for dem, og noe de vil ønske å rette på.

Sterkere på papiret

- De virker mer robuste nå, med de spillerne de har gått for, som James Milner og Christian Benteke. Så de virker å være bedre enn sist vi møttes.

- Benteke er et stort talent. Han vil være ute etter å gjøre seg positivt bemerket tidlig. Vi har møtt ham tidligere, og håndtert ham ganske bra. Når han har dagen er han utvilsomt en av de beste spissene i Europa, så det blir opp til oss å stoppe ham.

- På papiret virker Liverpool sterkere denne sesongen, men jeg føler at vi er minst like sterke, om ikke sterkere, enn forrige sesong.

- Vi er glade for at vi har hjemmekamp i første kamp. Jeg er ikke sikker på om det faktum at vi møter Liverpool igjen, ikke lenge etter at vi slaktet dem, er bra eller dårlig for oss. Forhåpentligvis har vi et psykologisk overtak som vi kan utnytte til vår fordel.

LES OGSÅ: - VI TAPER IKKE 6-1 EN GANG TIL