Can fikk sin andre landskamp

Emre Can spilte høyreback for Tyskland igjen. Lazar Markovic i aksjon for Serbia.

Emre Can spilte hele kampen da Tyskland slo Skottland 3-2 i en EM-kvalifiseringskamp i Glasgow. Ved tyskernes andre mål ga keeper retur på Can sitt skudd, og Liverpool-spilleren var også involvert i forspillet til tyskernes siste mål.

Thomas Müller ga Tyskland ledelsen i det 18.minutt. Ti minutter senere gjorde Mats Hummels selvmål, før Müller noterte seg for sitt andre mål i det 34.minutt. James McArthur sørget imidlertid for at vertene raskt kom ajour, med en scoring to minutter før pause.

Matchen ble avgjort ni minutter ut i annen omgang, da Ilkay Gundogan gjorde omgangens eneste mål.

Adam Bogdan var ubenyttet reserve da Ungarn og Nord-Irland spilte uavgjort 1-1 på Windsor Park. Hjemmelagets utligningsmål kom fire minutter på overtid.

I en privatlandskamp mellom Frankrike og Serbia i Bordeaux var Lazar Markovic i gjestenes startoppstilling. Den utlånte Liverpool-spilleren ble byttet ut 13 minutter ut i annen omgang, på stillingen 2-1 til vertene. Det ble også sluttresultatet.