Can: - Jeg vil snart spille i min beste posisjon

Emre Can har ikke noe imot å bli brukt i flere posisjoner, men tror han får en rolle på Liverpools sentrale midtbane.

Emre Can scoret utligningsmålet da Tyskland spilte 1-1 mot Serbia i U21-EM onsdag kveld.

Liverpool-spilleren startet som den høyre av to sentrale midtbanespillere i 4-4-1-1, men kom mer over mot venstre etter at Tyskland fikk en spiller utvist.

Can håper han denne sesongen også skal få flere kamper på sentral midtbane for Liverpool. Sist sesong gjorde han størst suksess som midtstopper.

Rodgers ser det på samme måte

Til 11Freunde snakker Emre Can nå om at han håper at han får en plass på midtbanen til Liverpool, selv om han ikke har noe imot å bli brukt i flere posisjoner.  

- Det kan være en hemsko, men det kan også hjelpe en ung spiller. Jeg ønsker å spille så mye som mulig, sier han.

- Jeg vil snart spille i min beste posisjon, som er sentral midtbane. Manageren vet om det, og ser det på samme måte som jeg gjør, sier Can.

At enkelte har ment Can kan bli Steven Gerrards erstatter på midtbanen i Liverpool, tar han som et kompliment.

- Jeg har lest noe av det. Det ville vært fantastisk om jeg kunne fått en slik karriere, men jeg ønsker å følge mitt eget løp.

- Ingen skremmer meg lenger

Emre Can innrømmer at han har lagt ned mer tid på styrketrening etter at han kom til Liverpool fordi det fysiske nivået er annerledes enn han har vært vant til.

- Som nykommer er det normalt at det er en periode med tilpasning, men jeg har alltid hatt tror på meg selv, og har ikke angret et sekund på at jeg dro til Liverpool, sier Can, som kom fra Bayer Leverkusen sist sommer.

- Premier League er den beste ligaen i verden. I starten var det fysisk utfordrende for meg, men etter å ha jobbet gymmen regelmessig, er det ingen spillere som kan skremme meg lenger.