Can kaptein i en omgang

Emre Can spilte hele kampen, og tok over kapteinsbindet for Tyskland U21 etter pause mot England i Middlesbrough. Tyskerne tapte imidlertid kampen 3-2.

Emre Can opptrådte i en defensiv midtbanerolle for Tyskland U21 foran 30 178 tilskuere på Riverside i Middlesbrough i kveld, og var en av sitt lags beste spillere. Liverpool-mannen fikk tidlig tilsnakk for en kynisk felling, men spilte seg stort opp etter det selv om han fikk en smell og lå nede en stund like før halvtimen var spilt.

Blant annet hadde Can et godt forsøk på frispark åtte minutter før pause. Etter pause tok Can over kapteinsbindet fra Moritz Leitner, som ble byttet ut. Stillingen ved pause var 1-1, og når Philipp Hofman gjorde sitt andre mål for kvelden fem minutter etter hvilen, syntes det som tyskerne var på vei mot en sikker seier.

To sene scoringer av England, ved Nathan Redmond og James Ward-Prowse i det 79. og 82.minutt, førte imidlertid til et bittert tap for Can og hans lagkamerater i denne privatlandskampen som var et ledd i forberedelsene til sommerens EM for begge lag.

I en kamp i League Two i kveld var Kevin Stewart ubenyttet reserve da Burton og Stevenage spilte uavgjort 1-1. Jack Dunn kom ikke med i hjemmelagets kamptropp.