Carragher ber Sterling skifte agent

- Man må tenke på hvordan man blir sett på også, ikke bare evnene, sier Jamie Carragher etter at Raheem Sterling igjen havnet i rampelyset.

Raheem Sterling vil angivelig fortelle Brendan Rodgers i et møte denne uken at han ønsker å forlate Anfield i sommer. Det meldte BBC Sports, seint mandag kveld.

Liverpool-legenden Jamie Carragher, som er ekspertkommentator hos Sky, har et soleklart råd til Sterling.

- Raheem Sterling er en flott gutt. Han er ikke noen prangende ung gutt. Han er ikke høylytt. Han er ikke oppi ansiktet til folk. Han elsker å spille fotball. Han trenger ikke bytte klubb synes jeg, på grunn av utviklingen hans bør han bli i Liverpool. Han trenger å skifte agent. Det er det han trenger å forandre på, sier Jamie Carragher om agent Aidy Wards.

- Jeg blir så sint at jeg får vondt i magen av at en 20-åring utfordrer Liverpool Football Club.

Saken fortsetter under bildet.

Den tidligere stopperkjempen mener Sterling må lære seg å avgjøre store kamper, før han kan vinne trofeer.

- Raheem Sterling vil åpenbart gå videre på ett eller annet tidspunkt. Brendan Rodgers har sagt at han ikke vil dra i sommer - han har to år igjen av kontrakten. Men det er en kamp igjen, hvorfor ikke vente til etter det. Dette virker som en taktikk for å presse klubben. Han vil åpenbart dra tilbake hjem til London.  Men jeg klarer ikke å forstå hvorfor en ung spiller vil ta oppgjør med klubben, sier Jamie Carragher til Skysports mandag kveld. 

- Det handler kanskje ikke om penger, det kan handle om å vinne trofeer eller å nå Champions League. Hvis det handler om trofeer, var Liverpool veldig nær i fjor og han var fantastisk. Liverpool hadde en sjanse på trofeer denne sesongen i semi-finalen mot Aston Villa. Hvor var Raheem Sterling? Spør Carragher. 

Svaret kommer han med selv:

- Hvis du vil ha trofeer og store penger vil de ikke bli gitt til deg, du må fortjene dem. Du må spille bra i store kamper. Hva gjorde Liverpool i Champions League i år? Ingenting. Hva gjorde Raheem Sterling? Ingenting. Semi-finalen mot Aston Villa var den verste kampen jeg har sett i en semi-finale eller finale av et Liverpool-lag. Hvis du vil vinne trofeer  må du levere på høyeste nivå. Semi-finalen var den største kampen i sesongen for Liverpool, og ikke bare ham men hele laget mislyktes. Hvis du vil vinne trofeer må du levere på høyeste nivå. Du må levere i de store kampene, og han har ikke gjort det ennå, sier han.

Carragher avslutter nådeløst mot sin tidligere lagkamerat.

- Det er ikke noe verre enn at en 20-årig spiller utfordrer klubben slik. Glem hvor mye penger du vil ha. Du holder munn og fortsetter med å spille fotball. Man må tenke på hvordan man blir sett på også, ikke bare evnene. 

- Og det er på tide at agenten slutter å lekke historier, og snakke om at fotballklubben lekker historier, sier Carragher.