Carragher: – Det var et øyeblikks galskap

Liverpool-legende Jamie Carragher (37) prøver å forklare hvorfor Steven Gerrard (34) mistet hodet.

– Det er ingen tvil om at han må ha vært frustrert, men det var et øyeblikks galskap, sa Jamie Carragher i Sky Sports-studio etter kampslutt mellom Liverpool og Manchester United, ifølge The Independent.

Se høydepunktene fra kampen her!

Gerrard ble utvist for en stygg stempling på Manchester Uniteds midtbanespiller Ander Herrera (25) bare 48 sekunder etter å ha kommet inn ved pause, og Carragher tror Liverpool-kapteinen samlet opp mye frustrasjon ved å sitte på benken og se lagkameratene slite i første omgang.

– Gerrard har alltid vært kaptein med stor K. Han har aldri vært utenfor startoppstillingen når han har vært skadefri, og han var nok skuffet etter førsteomgangen. Steven så spillere i sin posisjon som ikke spilte bra og tenkte: «hvorfor spiller ikke jeg?». Liverpool lå under og spilte dårlig, sa Carragher.

Les også: Tror på positiv reaksjon

Det røde kortet var Gerrards sjuende i Liverpool-karrieren og det fjerde mot enten Manchester United eller Everton. 34-åringen har pådratt seg to utvisninger mot hvert av lagene, og Carragher mener det kan forklares med at Gerrard spiller med hjertet mer enn med hjernen i store kamper.

– Karrieren hans viser at han spiller med følelser. Han har ledet lag jeg har spilt på til utrolige triumfer. Denne gangen tok følelsene overhånd og førte til et øyeblikks galskap, analyserte Carragher.

Saken fortsetter under bildet.


VANSKELIG: Liverpool-manager Brendan Rodgers uttalte seg til pressen etter kampslutt. Video med tillatelse fra TV 2.

Gerrard beklaget etter kampslutt stemplingen som reduserte Liverpool til ti mann etter 46 minutter.

– Jeg må bare akseptere det. Det var en korrekt avgjørelse. Jeg har det fulle ansvaret for resultatet, sa han.


BEKLAGET: Liverpool-kaptein Steven Gerrard la seg langflat etter utvisningen. Video med tillatelse fra TV 2.