Carroll mistet respekten for Rodgers

Andy Carroll er i dag tilbake på Anfield for første gang siden rekordkjøpet ble solgt til West Ham. Hans forhold til Liverpools manager vil garantere en tent tanksenter for gjestene.

- Det var mye som skjedde med Brendan Rodgers, forklarer Carroll til The Times.

- Han kunne si en ting til meg ansikt til ansikt, så ville jeg forlate treningsfeltet og han ville ringe meg og fortelle meg noe helt annet.

- Han ville si «du kommer til å spille hver uke, du kommer til å spille på topp sammen med Suarez» Jeg reiste hjem og han ville ringe å si «Fulham og West Ham ønsker deg og jeg synes det er best at du drar.»

- Slik var det stadig, han forvirret meg og for å være ærlig mistet jeg respekten for ham.

- Hvis han hadde sagt med en gang at jeg ikke ville få spille, da ville jeg sagt at du er den nye manageren det er opp til deg. Når manageren behandler deg på den måten, da var det ingen grunn for meg til å være hos Liverpool.

- Det vil være noen følelser med Liverpool, men det er ikke laget jeg vokste opp med. Det var bare et lag hvor jeg var en kort tid og jeg har nå kommet meg videre. Jeg vokste opp i Newcastle, hadde sesongbillett der og følger dem fortsatt, og det var hardt å oppleve at dine egne fans gir deg tyn. Det var skuffende.

- Jeg kan huske jeg kom innpå og vant min første heading, sier Carroll om sin debut for Liverpool som innbytter mot Manchester United. – Det tok helt av, men jeg greide aldri å komme helt i form. Det var frustrerende at jeg aldri kom skikkelig i gang. Jeg kom dit skadet, jeg prøvde for hardt å bli frisk siden jeg ønsket å spille og de prøvde også å benytte meg for tidlig. Det betød at jeg ville spille en gang, så være ute i to, siden spille en kamp til og så videre.