Clyne er optimist

Høyrebacken tror at Liverpool kan kjempe om ligatittelen denne sesongen.

Mannen som kostet Liverpool 12 millioner pund da han ble hentet fra Southampton i sommer har imponert i preseason-kampene. Selv tror han årets Liverpool-utgave er god nok til å kjempe helt i toppen av tabellen.

- Vi kan få en spesiell sesong

 - Det er bare to sesonger siden Liverpool kjempet helt i toppen, og nesten vant ligaen, så vi er ikke så langt unna med de tilvekstene laget har fått denne sommeren. Vi akter å kjempe i teten igjen, sier Clyne til Liverpool Echo.

- Forhåpentligvis kan vi kjempe om tittelen denne sesongen, legger han offensivt til.

- Du ser med det laget og kvaliteten vi har, at vi kan få en spesiell sesong.

- Jeg er trygg på meg selv

Clyne tror han kan håndtere presset det innebærer å spille for Liverpool, og som tidligere Southampton-lagkamerater som Adam Lallana og Dejan Lovren fikk føle på kroppen forrige sesong.

- De har fortalt meg hvor god denne klubben er, og de sa at det ville være spennende om jeg kom hit. Når Liverpool ønsket meg, virket det bare å være riktig valg. Jeg snakket med agenten min, og familien min, og de var enige.

(artikkelen fortsetter under bildet)
RIKTIG VALG: Nathaniel Clyne føler seg trygg på at Liverpool er riktig klubbvalg.

- Jeg har tro på meg selv som spiller, og tror jeg kan da det nødvendige steget opp. Jeg hadde ikke flyttet på meg om jeg ikke trodde jeg var klar for det.

- Jeg er trygg på meg selv når det gjelder å forsvare seg en mot en, og jeg tror at jeg fortsatt kan utvikle meg ytterligere når det gjelder å bli med fremover på banen. Klarer jeg å få lagt dette til mitt spill, ville det vært flott.

- Dersom du jobber hardt vil du få muligheten til å spille i en stor klubb som Liverpool. Vi hadde en god sesong i Southampton i fjor, og hadde en av de beste defensive statistikkene i ligaen. Det satte meg på kartet.

- Jeg synes det er viktig å få så mye spilletid som mulig mens du er ung. Jeg har jobbet meg opp gjennom ligasystemet, og nå er jeg i en toppklubb som Liverpool, så det er gode dager for meg.

LES OGSÅ: CLYNE KAN BLI NØKKELEN TIL BENTEKE-SUKSESS